Dagje uit

Gezellig een dagje uit

Een pretpark is het ultieme dagje uit voor jong én oud. Benieuwd waar je allemaal heen kunt gaan? Hier vind je de allerleukste pretparken in de buurt:

https://www.boudewijnseapark.be/

Boudewijn Seapark

Geniet van de spetterende dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn! Ga daarna lekker het park in en geniet van de vele attracties.

Bezoek de website

Mini Mundi

Pret voor de allerkleinste

Buitenspeel plezier en beleef de attracties!

In het pretpark maak je met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje door het park in het treintje. Hier kun je zwieren en zwaaien in de schommelschuit. Daarnaast kun je ook nog genieten van de authentieke draaimolen. En een bezoekje aan miniatuur Walcheren is ook zeker een aanrader. 

Bezoek de website

Plopsaland

Leuk voor het hele gezin

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100 in de Belgische gemeente De Panne (Adinkerke), aan de Noordzeekust. Het themapark is genoemd naar de kinderprogramma's Kabouter Plop en Samson en Gert van Studio 100. Het park heeft vooral familie-attracties: de Darkride, Het Bos van Plop of Op Reis met Bumba, De Ploptuin, De Draak, DinoSplash, SuperSplash, Anubis The Ride en nog veel meer. 
 

Ga naar de website

SEA LIFE Blankenberge

Dompel je onder in de wondere wereld van zeedieren in SEA LIFE Blankenberge, het meest vooraanstaande zee-aquarium en opvangcentrum van België.

Bezoek de site